arrow_drop_up arrow_drop_down
Over Marketing Strijders

If you can Dream it,

You can do it.

''Met die geloofsovertuiging werken wij dagelijks bij Marketing Strijders.

Wij geloven in het hebben van grote dromen en er alles aan doen om het

te bereiken.''

Marketing Strijders streeft ernaar om iedereen die een eigen online marketing bureau, webshop of merk wilt opbouwen te ondersteunen. Dit doen wij door het aanbieden van een kennisbank met artikelen, een blog boordevol informatie, gratis e-books met waardevolle tips en technieken, video's met heldere uitleg en verschillende cursussen. Wij willen een ieder die deze stap wilt zetten betere resultaten laten behalen en met elkaar verbinden in een enerverende community van gelijkgestemden.
Laurens Walbeek Marketing Strijders

Over Laurens Walbeek

Laurens Walbeek is een Internet Ondernemer en Online Business coach voor studenten die gedreven zijn in het starten van een Online Onderneming! Laurens heeft sinds jongs af aan het Ondernemerschap aan willen gaan. Hij is opgegroeid in Leeuwarden waar hij fanatiek voetbalde. De passie voor deze sport heeft hem een aantal waardevolle lessen over competitie, harde werk en de kunst van het winnen geleerd. Ondanks zijn jonge leeftijd wist Laurens altijd dat hij Ondernemer wilde worden. Met een jarenlange ervaring in de Horeca en Sales wist hij belangrijke skills te leren om van zijn dromen werkelijkheid te maken en uit de 9-5 baan te breken.

Laurens studeerde de Hogere Hotelmanagementschool en Commerciële Economie, en heeft lange ervaring binnen de gastvrijheidsbranche. Vervolgens heeft hij een overstap gemaakt naar de sales. Hierin is hij uitgegroeid tot business developer voor de ICT branche in Midden-Nederland. In die rol is hij verantwoordelijk geweest voor: Business development/acquisitie van nieuwe klanten, het identificeren en analyseren van de klantbehoeften op IT gebied en het opbouwen en onderhouden van een netwerk.

Begin 2020 startte hij Sola Marketing, dat al snel uitgroeide tot een partner voor meerdere fitness klanten in Nederland. Hij maakte van zijn kennis en hobby een eigen bedrijf en houdt zich nu voltijd bezig met marketing, sales en innovaties binnen het bedrijf. Laurens is gericht op de beste resultaten halen voor zijn klanten. Als zij groeien, groeien wij mee. Maar dit is nog niks vergeleken met wat komen gaat. Laurens wilde er nog meer uit halen en is een Facebook Community begonnen om mensen te coachen in de Online Business. En Laurens Walbeek staat nu voor meer dan enkel een bedrijf... Het is een BEWEGING om ondernemers te Inspireren om het leven te leven zoals het hoort: Een Eigen Baas zijn en het leven van Hun Dromen Leven.