arrow_drop_up arrow_drop_down
Facebook Marketing

Online Marketing Empire

Ook in deze tijden zorgen wij dat jij door kunt strijden

Facebook Ads

Facebook Marketing

Ontdek de beste Facebook Marketing strategieën
sales

Vinden van klanten

Wapens om snel klanten te krijgen met unieke salestechnieken
Retargeting

Opschalen

Creëer enorme stijging in resultaten door op te schalen
laurens walbeek facebook cursus

Niet weten hoe jij succesvol kunt starten?

Tevreden klanten zijn essentieel voor een winstgevende Facebook Marketing Bureau. De logica is eenvoudig: Klanten vinden en een dienst (Facebook Ads) afleveren zodat de jouw klanten meer omzet genereren voor de eigen onderneming. Maar hoe vind jij die klanten? Welke marketing technieken maken jouw Facebook Ads succesvol?

Wij hebben ons gespecialiseerd in Facebook Marketing en het succesvol vinden van nieuwe klanten. We hebben daarmee voor meerdere ondernemingen in Nederland campagnes opgezet. Daarnaast helpen wij andere Facebook Ads Bureaus met het optimaliseren van de advertenties en het vinden van nieuwe klanten. Dit komt omdat vinden van nieuwe klanten een grote uitdaging is voor velen. Ook wordt ons e-book over Facebook Adverteren vaak gedownload.

Misschien verwacht je het niet, maar je hoeft geen ervaring, startkapitaal of technische kennis te hebben om een Facebook Marketing Bureau te starten. Je hoeft al helemaal geen genie te zijn om klanten te vinden. Dit kunnen wij jou leren.

Als wij jou een grote hoeveelheid informatie in de vorm van pdf's, e-books, YouTube video's en blogs geven, dan is de kans klein dat jij het maximale uit de informatie gaat halen. Maar als wij jou een A-Z stappenplan geven, dan heb jij binnen no time een winstgevende Facebook Ads Bureau. Het stappenplan is er, je hebt geen jaren aan kennis nodig…

marketing bureau

Je eigen Facebook Ads Bureau

Facebook marketing is geen doel maar een middel. Het is geen statisch iets maar eerder een dienst dat jij iedere maand kunt leveren aan meerdere klanten die bereid zijn daar geld voor te betalen.

Het grote geheim achter het succes van ons Facebook Marketing Bureau is 'constant klanten vinden'. Wij hebben de juiste strategieën en marketingtechnieken bij elkaar gehaald om goede resultaten te behalen voor onze klanten. Maar deze klanten zouden wij niet hebben zonder unieke sales verkooptechnieken en goede planning.

We testen constant de advertenties, processen en sales technieken zodat wij op alle vlakken kunnen verbeteren. Hierdoor groeit het aantal klanten constant en kunnen wij de resultaten verder schalen. 

Wil jij de adverteerstrategieën en unieke salestechnieken van ons leren?

beste inzichten en technieken van ons leren?

''Vandaag de eerste klant geclosed! Geheel door de kennis die in de course staat!''

Mark van der Veen
facebook ads resultaten

Lead generatie machine

De fout die veel adverteerders maken is dat zij zich blindstaren als het aankomt op het schrijven van advertenties. Vervolgens moet er ook nog rekening gehouden worden met het instellen van de doelgroep en het kiezen van een afbeelding. Dit zorgt er vaak voor dat het niet één geheel wordt en de resultaten zullen daardoor niet goed zijn. Dankzij de specifieke doelgroep bepaling die wij hanteren, het monitoren van de resultaten en het opschalen van winnende advertenties zijn wij in staat om voor meerdere ondernemingen in Nederland goede resultaten te behalen
resultaten

Facebook Advertising werkt niet meer...😒

Doordat vele ondernemers zelf de Facebook Advertising proberen op te zetten zonder enige ervaring en tijd om alles bij te houden wordt er al vaak gezegd dat het niet werkt. We horen regelmatig dat het ''niet toegepast kan worden in mijn onderneming''...Onze resultaten laten echter zien dat zelfs in 2020 nog genoeg resultaten te halen zijn. Facebook Ads zijn niet dood maar juist springlevend. In deze rumoerige tijd zitten de mensen meer op social media dan ooit tevoren en zoeken zij online naar nieuwe activiteiten en aanbiedingen. Het is, als jij de juiste strategieën en concepten toepast, een zeer effectieve manier om meer omzet en winst te behalen.

Het bepalen van een doelgroep bepaalt voor het grootste gedeelte jouw winst.

Facebook Marketing cursus

Een Facebook Ads Winnaar🏆

Na veel trainen, onderzoeken, uitvoeren, resultaten behalen, soms vallen en daarna weer doorgaan, weten wij precies wat wel en niet werkt als het gaat om het runnen van een eigen Facebook Ads Bureau.

We hebben advertenties meegemaakt die letterlijk geld weg hebben gegooid (yikes!), omdat de doelgroepen verkeerd zijn ingesteld. Maar we hebben ook ongelooflijke resultaten behaald met specifieke doelgroepen en het opschalen van de advertenties. Ook hebben wij een enorm arsenaal aan methodes voor het vinden van klanten voor jouw onderneming.👌

We hebben al onze kennis over klanten vinden en Facebook marketing gebundeld in ons Facebook Ads Cursus!

Direct toegang

Wat tref je aan in de Facebook Ads Masterclass?

Facebook Strategie

Facebook Strategie

De ideale Facebook Ads strategie in 2020 om voorop te lopen.

Facebook Termen

Facebook Termen

Hoe werkt Facebook? Als jij dit weet, zul je begrijpen hoe jij blijft winnen.
Doelgroep bepalen

Doelgroep bepalen

Hoe kun je jouw doelgroep het beste indelen om optimaal te presteren?
Plaatsingen

Plaatsingen

Hoe zit het met plaatsingen? Waar moet ik adverteren?
Doelstellingen

Doelstellingen

Hoe bepaal je welke doelstelling het meeste resultaat oplevert?

Copywriting

Copywriting

Hoe schrijf je converterende advertenties?
Advertentie

Advertentie

Hoe ziet de structuur van een goede advertentie eruit?
Psychologie

Psychologie

Hoe zit het met plaatsingen? Waar moet ik adverteren?
Video Verkoop

Video Verkoop

Een praktisch stappenplan om video voor verkoop te gebruiken.

geen cold call

Geen ''Cold Call''

Nooit meer koude acquisitie is onze filosofie. Leer hier hoe.
Testimonials

Testimonials

Het krijgen van testimonials als sales machine.
Converteren

Converteren

Hoe kun jij mensen converteren voor jouw klanten?
Inschrijven

Inschrijven

Hoe begin jij jouw eigen agency en alles wat daarbij komt kijken.

Perfecte Klant

Perfecte Klant

Wie zijn de perfecte klanten? Hoe vind jij ze? Kies jij een niche of niet?
24 Uur

24 Uur

Hoe krijg jij met 24 uur werk jouw allereerste klant?
LSD

LSD

Luisteren is het meest belangrijke onderdeel als jij verkoopt. Hoe doe je dat?
Retargeting

Retargeting

Meerdere retargeting technieken zodat jij nog net een laatste zetje kan geven aan jouw doelgroep.

Opschalen

Opschalen

Het opschalen is belangrijk om te schalen tot grote hoogtes. Leer hier de regels van het spel.
Automatiseren

Automatiseren

Hoe kun jij een business automatiseren zodat jij minder tijd kwijt bent aan het runnen van ads?
Testen

Testen

Testen = Winnen. Hoe kun jij maximaal split testen uitvoeren om nog hogere winsten te krijgen?

+ E-Book Van 125+ Pagina's

Gratis E-Book waarin alle hand-outs en templates worden beschreven. Zo is er, naast het videomateriaal, de ruimte om rustig door alle pagina's te bladeren en het stap-voor-stap te implementeren

Direct aanmelden!
BASIS BEGINSELEN VAN FACEBOOK

1. BASIS BEGINSELEN VAN FACEBOOK

Hoofdstuk 1 is een inleiding tot de Facebook Ads Masterclass. Hierin wordt besproken hoe deze masterclass jouw marketingstrategie zal verbeteren, en leer je wat je moet doen om het meeste uit de Facebook Ads Masterclass te halen.

Als je een begrip hebt gekregen van hoe de dingen werken, aan we direct duiken in de basis van hoe elke succesvolle Facebook campagne wordt opgezet en geven wij meteen een aantal waardevolle tips.

Ook leer je een Facebook bedrijfspagina aan te maken op de JUISTE manier zodat het volledig geoptimaliseerd is, waaronder het toevoegen van een goede CTA en het instellen van een Bedrijfsmanager (geavanceerde manier om campagnes uit te voeren!).

Deze module leert je ook over de kracht van de Facebook Pixel en hoe je deze kunt gebruiken om je klanten opnieuw te targeten, en hoe je verkoopconversies kunt stimuleren en leads kunt genereren door krachtige verkooptrechters aan je campagnes toe te voegen.

Expert worden

2. JOUW REIS OM EEN EXPERT TE WORDEN

Binnen deze hoofdstuk ga jij ontdekken wat er nodig is om een geweldige Facebook-advertentiecampagne op te zetten en hoe jij veelgemaakte beginnersfouten kunt vermijden.

Wij bespreken alle tips & tricks over het maken van prachtige video advertenties, het bouwen van social proof, het vergroten van jouw bekendheid en nog veel meer.

BLIJVEN WINNEN MET FACEBOOK

3. ALTIJD BLIJVEN WINNEN MET FACEBOOK

Een van de grootste voordelen die Facebook Ads biedt, zijn de enorm gerichte targeting mogelijkheden waarmee jij gemakkelijk jouw doelgroep kunt bepalen zodat alleen de potentiële kopers jouw advertentie te zien krijgen.

Hoofdstuk 3 gaat jou leren om de ideale doelgroep te definiëren en hoe je ze per locatie kunt indelen zodat alleen de relevante mensen jouw product of dienst te zien krijgen!

Ook leer je gedrag en interesses te analyseren om jouw doelgroep nog specifieker te maken dan het al was! Hierdoor zullen conversies op enorme schaal gaan verhogen.

Ontdek hoe jij een aangepaste doelgroep kunt maken op basis van websitebezoekers en e-maillijsten en leer hoe jij vergelijkbare doelgroepen kunt maken (met een geheime marketing strijders hack).

Dit zijn dezelfde bewezen technieken die ik vandaag de dag nog steeds gebruik in voor al mijn klanten, dus ik heb er 100% vertrouwen in dat ze de eersteklas resultaten kunnen leveren waarnaar jij naar op zoek was.

GEWELDIGE FACEBOOK AD COPIES

4. CONVERTEREN MET GEWELDIGE FACEBOOK AD COPIES

Wat je ook adverteert, jij zult nooit grote successen behalen zonder teksten te schrijven die van wereldklasse zijn en direct de aandacht trekken van de potentiële klanten.

Wij hebben niet allemaal een groot vermogen om consistent met creatieve ideeën te komen, en daarom zijn er veel ondernemers die grote smakken geld betalen aan copywriters en marketingbureaus.

Hoofdstuk 4 van de Facebook Ads Masterclass geeft een meer effectieve en economisch haalbare oplossing die jij kunt gebruiken tijdens het schrijven van de advertenties.

Ook al heb je nog geen ervaring of vaardigheden om wereldklasse advertenties te schrijven, door alle bronnen en handleidingen zul jij snel een expert worden in het opstellen van winnende advertenties.

Kruip in de mind van jouw doelgroep en laat ze zien wat zij moeten zien om overtuigd te raken dat jij de beste oplossing bent voor de problemen die zij hebben en win van jouw concurrenten.

EIGEN FACEBOOK ADS BUREAU

5. STARTEN VAN EEN EIGEN FACEBOOK ADS BUREAU ZONDER COLD CALLING

En nee, deze masterclass is niet alleen bedoeld voor de ondernemer die zijn eigen onderneming wilt laten groeien. De waarde van deze masterclass is ook voor de mensen die een geweldige skill willen ontwikkelen zodat zij een eigen Facebook Ads Bureau kunnen beginnen!

Veel ondernemingen hebben wanhopig behoefte aan een marketingbureau dat Facebook Ads op een effectieve manier kunnen inzetten. Als Facebook Ads Bureau heb jij de mogelijkheid om online verkoopprestaties van klanten exponentieel te laten groeien tot hoogtes die zij nooit hebben kunnen voorstellen.

Wij laten je zien hoe jij een eigen Facebook Ads bureau kunt starten zonder enige ervaring, investering of andere vaardigheden. Met behulp van geweldige strategieën en hacks zullen klanten springen om met met jou in zee te gaan.

Het beste: Jij kan vanaf elke plek werken dat jij maar wilt, zolang je een laptop en wifi hebt. Verder geef ik tactieken waardoor jij klanten kunt binnenhalen zonder dat je constant aan cold calling hoeft te doen.

Dit is niet alleen een cursus over hoe jij de prestaties van jouw Facebook-advertenties kunt verbeteren, het is uw kans om een zeer winstgevend bijverdienste of zelfs een geheel nieuwe carrière te beginnen.

Ik zal je zelfs uitleggen hoe jij je eerste klant binnen 24 uur kunt krijgen!

MEER WINST MET FACEBOOK

6. MEER WINST MET FACEBOOK: SCHALEN, RETARGETING EN AUTOMATISEREN

Wist je dat de meeste websites van alle websitebezoekers slechts 1% converteert tijdens het eerste bezoek? Dit betekent ook dat de meeste ondernemingen de andere 99% weg laat gaan zonder er iets aan te doen! Daarom is het belangrijk dat jij ook weet te retargeten zodat jouw doelgroep niet uit het oog verloren wordt wanneer zij de website verlaten.

In hoofdstuk 6 van de Facebook Ads Masterclass krijg jij de strategieën en tactieken mee waardoor jij retargeting campagnes van wereldklasse kunt uitvoeren.

Ook leren wij jou om de advertenties op de automatische piloot te zetten, terwijl zij ook zichzelf optimaliseren :o

In deze cursus wordt geen middel achterwege gelaten, en aan het einde weet je absoluut alles wat je ooit moet weten over het opzetten van vijfsterren campagnes op Facebook-advertenties die altijd resultaat opleveren.

Noa

''ERG ENTHOUSIAST''

Ik vind het erg duidelijk. Je verhaal is goed te begrijpen en daarnaast vind ik het heel fijn dat je daadwerkelijk in praktijk laat zien hoe je het moet aanpakken. Dat miste ik bij ander video’s heel erg. Ik ben hierdoor ontzettend vaak vastgelopen en had daardoor een beetje de hoop opgegeven omdat ik té vaak in de knoop kwam te zitten. Daarnaast moest ik buiten andere cursussen en video's eigenlijk na letterlijk elke video op YouTube en internet opzoeken wat ik nou eigenlijk moest doen, omdat het gewoon niet duidelijk was. Lang verhaal kort; ben erg enthousiast over jouw aanpak!

Extra voordelen van deze Facebook Masterclass

  • Onbeperkt toegang tot alle video's, deze kun je online vanaf elke plek bekijken
  • Elke video laat je in de praktijk zien hoe jij de concepten en strategieën toepast
  • Er zit een (printbare) e-book bij van 125 pagina's met alle informatie en templates die jij nodig hebt
  • Je behaalt snel resultaten door een methode waarmee jij in 24 uur werk jouw eerste klant kunt krijgen
  • Jouw eigen Facebook Ads Bureau starten zonder koude acquisitie, technische skills of ervaring...
  • Of jij nu op één niche of op lokale ondernemingen wilt richten maakt niet uit, de technieken in deze masterclass werken op beiden goed!
  • Deze methodes zijn voor iedereen die wilt beginnen met ondernemen
  • Hou je niet van bedrijven koud opbellen? Geen probleem, er zijn meerdere tactieken om bedrijven te benaderen
  • Deze methode ligt op een lijn met een filosofie van lange termijn denken en win-win situaties
  • Na het volgen van deze cursus kun jij er jouw onderneming van maken en geld verdienen als Facebook Ads Expert😉
facebook ads bonus

BONUS 1: Effectief inplannen van jouw agenda

facebook ads bonus

BONUS 2: Verkopen met video prospecting

Start nu met de Facebook Ads Masterclass!

Facebook Ads Cursus